Så kan du hjälpa oss

Bli medlem eller ge en gåva som du tycker!

  

De behöver vår hjälp i Kathmandu

I Gokarna, en förstad till Kathmandu, ligger ett litet rehabiliteringscenter med plats för 60 barn och unga. Trettio procent av dessa har en eller annan form av fysiskt handikapp som kräver extra resurser.

facebook

Skolhemmet är en privat institution som drivs av några få eldsjälar inklusive den dagliga ledaren Tanka Timari, som i övrigt själv är handikappad.

Vill du vara med att ge dessa barn och unga  en dräglig tillvaro, utbildning och ett säkert ”hem”, där de kan förbereda sig för livet som vuxna i ett sargat, men ohört vänligt land, då kan du skicka ett bidrag efter ditt eget önska till Right Hand Aid, då är du säker på att hjälpen kommer fram till de som verkligen behöver den! 

RECLEAN THE STREETS

Reclean First Day (15)

Nytt bibliotek på Filippinerna

certificate

Ni har väl hört om skolan ”Taa Elementary School” som blev total-förstörd i november 2013 då tyfonen Yolanda drog in över Filippinerna och rev ned allt i sin väg sin väg?

Under hösten 2014 har Right Hand Aid tillsammans med Avpixlat bekostat återuppbyggnaden av skolans bibliotek, då ingen annan organisation trots utlovat hjälp har visat sig på platsen!

Läs mer här! 

 

Bli medlem

Bli medlem
Endast Kr. 250
för 2015
BG 5051-7143

Kom ihåg att
skriva: MEDLEM


Eller PayPal
Sponsra vårt nya barnhem - BONA FORTUNA!

barn

Right Hand Aid & ADEC Nepal har lagt upp en möjlighet för att hjälpa namngivna barn på olika sätt. Läs mer om dessa möjligheter här! Bli Brons, Silver eller Gold fadder!

BONA FORTUNA!

brons

silver

gold