BONA FORTUNA – ETT SKOLHEM FÖR BARN

Hjälp på riktigt!

Nya-huset!

Bona Fortuna är vårt splitternya koncept inom segmentet ”hjälp till självhjälp”!

 barn

Nu ger vi dig chansen att vara med och hjälpa några av världens fattigaste barn på ett direkt och ganska annorlunda sätt! Det är upp till dig att besluta om du vill vara med från början när vi öppnar vår första enhet i Gorkana, Kathmandu 1 april 2015. Ett skolhem för 20 gatubarn, som är de allra mest utsatta och som inte får många chanser i en ostabil värld.

Bona Fortuna bygger på en enkel tanke, att all kraft kommer från människan själv, och att när förmågan att klara sig själv i livet utvecklas, kan man föra denna kunskap vidare till de nästa!

Bona Fortuna är ”hjälp på riktigt”!

Genom interaktiv kommunikation möjliggör vi för de som vill, att hålla närkontakt med vårt folk på plats och med de barn som kommer att få ett bra liv med hjälp av våra insatser. Därför vill vi samla en grupp intressenter, som vill vara med att utveckla projektet och bidra på det sätt som passar bäst och skapar mest framtid.

Du bestämmer själv!

Som mentor eller fadder bestämmer du själv hur mycket inflytande du vill ha på konceptet. Du kan välja en passiv eller en aktiv roll. Som passiv behöver du bara betala din årsavgift så klarar vi resten.  Väljer du den aktiva rollen kan du bland annat bli medlem av Bona Fortunas Advisory-board som har direkt inflytande på projektet.

grupp

Du kan exempelvis lägga in en extra växel genom att bidra med dina egna ”homeparties”, insamlingar av olika slag eller du kan i ensam majestät delta i utbytet av tankar och idéer med övriga intressenter.

Du kan också samla en grupp av familj, vänner eller arbetskamrater. Tillsammans kan ni – och vi -göra mycket mer. Alla som är intresserade av att starta ett team hemma eller på arbetsplatsen är välkomna att beställa nödvändigt presentationsmaterial från oss.

Ta kontakt med oss för att få dina önskningar uppfyllda……

Inom organisationen arbetar alla ideellt, det gäller givetvis både styrelsen, ordföranden och även de som håller arrangemang eller ansvarar för andra aktiviteter med syfte att stödja Bona Fortuna.

web-tv

Vi kommer – som något helt nytt – att skicka WEB TV direkt från BONA Fortuna och Kathmandu en gång i månaden och hoppas att på detta sätt uppnå en annorlunda och tätare dialog mellan institutionen och faddrarna.

Så går du med

Använd
Bank Giro 
5051-7143

Märk betalningen:
Brons, Silver eller Gold

PAYPAL & kort

Du kan även betala med kort via PayPal – eller använda PayPal som den är givetvis!

Här använder du knappen
”Fri Donation”

Märk betalningen:
Brons, Silver eller Gold

PayPal knappen hittar du i högermenyn

Options

Vill du veta mer?

KONTAKTA OSS DIREKT OM DU HAR FRÅGOR OM BONA FORTUNA!

Du kan ringa eller maila Hans Erling Jensen

0707-85 57 50

director@right-hand.org

hans100

VÄLKOMMEN OMBORD!