Brev till våra vänner…

Våra medlemmar är vår ryggrad!

Lövestad 2014-08-24

Hej min vän,

Kunde du tänka dig att bli  medlem i Right Hand Aid?

För mig vill det vara en stor ära om du säger ja. Jag har nu vald mitt sista jobb i detta livet att som en glad pensionär att hjälpa andra – andra som har det riktigt dåligt, där de är!

Titta här på oss som är med i styrelsen: http://right-hand.org/svenska/styrelsen/  Vi kämpar alla för de utsatta runt om i världen.

Styrelsen2

Vi har behov av din hjälp och ger också nåt tillbaka.

Just nu förbereder vi en reklamkampanj på de sociala medierna som enbart kommer behandla hur många fler utsatta vi kan hjälpa på plats och orättvisorna som den politiska eliten skapar när de med alla medel försöker få ett litet antal människor som har råd att komma hit i stället för att hjälpa många fler – som inte har förmågan att köpa bortkomna pass och betala människosmugglare – på plats!

 

VAD GÖR VI JUST NU, när det gäller hjälparbetet?

hatune-malmö

Right Hand Aid har 14-17 augusti genomfört tre arrangemang i Malmö med vår samarbetspartner Hatune Foundation under temat ”Kristenförföljelser i Mellanöstern”. Nu har tiden kommit då vi skall omsätta teori till praktisk handling. Genom våra gemensamma kontakter ute i den stora världen försöker vi nu att lösa några mycket akuta projekt.

  1. Tillsammans med lokala kristna församlingar i området skall vi ta ansvar för att hjälpa ett större antal kristna familjer, som vid flykten från Irak till Turkiet förlorat allt de ägde.

  2. Undersöka möjligheterna och driva lobbyverksamhet för att förmå lokala myndigheter att utfärda fler UNHCR ”kvotflykting-bevis” till kristna än fallet är i dagens läge.( UNHCR måste även bearbetas centralt för att förstärka möjligheterna att påverka neråt i organisationen!) Informationsmaterial avsett för politisk påverkan i det offentliga rummet måste tas fram.

  3. Bibehålla vår i igångvarande verksamhet i Nepal, Indien och den kommande i Filipinerna.  

 

BLI MEDLEM – vi är helt avhängiga av ditt stödd!

MedlemsbevisRF

 

Processen att generera pengar är tyvärr inte gratis, därför behöver vi dig som medlem i Right Hand Aid. Våra medlemmar skall vara vår framtida ryggrad.

Medlemsavgiften för 2014-15 är anspråkslösa 250 kronor. Med 1.000 medlemmar som mål i år har vi det nödvändiga kapitalet för att kunna genomföra specifika insatser på plats i några av världens många krisdrabbade områden.

Ditt medlemskap är med andra ord oerhört viktigt för vårt arbete med att hjälpa och informera!

Sätt in Kr. 250:- på BG 149-4723 och märk betalningen ”Medlem” – Du kan även överföra belopp direkt till vår bank REG 6815 KT 709756968

Eller betala via PayPal: http://right-hand.org/svenska/support-us/

 

På förhand TACK!

Med vänlig hälsning

hans21

Hans Erling Jensen
Right Hand Aid – Chairman


http://right-hand.org/svenska

director@right-hand.org 

 logo4 png

Byggmästaregatan 3
27575 Lövestad
Sweden

0707 85 57 50